Bij zooplus belonen we je voor je trouw met zooPoints. Geregistreerde klanten verdienen automatisch 1 punt voor elke €1 aan bestelwaarde. Het verzamelen van zooPoints loont en het is snel en eenvoudig om je zooPoints in te wisselen.    

 

Kies een artiken uit onze bonusshop, voeg het toe aan je winkelwagen en wissel zo je punten in om het artikel gratis bij je bestelling te krijgen!    

 

Let op:

  • zooPoints worden op je account bijgeschreven zodra je bestelling volledig is betaald en verzonden.   
  • Mocht de waarde van de bestelling afnemen (bijv. door een retourzending), dan worden alleen de punten voor het daadwerkelijk betaalde bedrag bijgeschreven.  
  • Als je je zooPoints niet binnen 12 maanden vanaf de datum dat ze op je account zijn bijgeschreven inwisselt, vervallen ze aan het einde van het kwartaal. Je kunt de vervaldatum controleren via "Mijn zooplus".  
  • Je kunt ook extra punten verdienen met speciale aanbiedingen en actries. Deze vind je terug op onze website en in onze nieuwsbrieven en helpen je om nog sneller die speciale beloning te krijgen. Speciale promotiepunten kunnen een kortere vervaldatum hebben.  

 

Ga naar zooplus Loyaliteitsprogramma voor de Algemene Voorwaarden en verdere informatie.